Oslo Strikkefestival
A fest for fiber-lovers and yarnaholics in the heart of Oslo

Programlansering

lanseringsfest

Programmet for Oslo Strikkefestival 2017 vil bli lansert 16. juni — og vi vil gjerne at DU skal bli med på festen!

Dato: 16. juni 2017
Tid: 18:00—22:00
Sted: Deichmanske Hovedbibliotek

 
 
 

På programlanseringen, vil du være den første til å få vite det fullstendige programmet for Oslo Strikkefestival 2017, ta en sniktitt på årets magasin, og hva som ellers venter deg av moro på festivalen i oktober!


OSF-magasinet & andre godsaker!
I vår Pop Up Shop kan du være den første til å se og kjøpe vårt magasin for Oslo Strikkefestival 2017! Magasinet har 3 strikkemønstre designet av noen av våre favorittdesignere, all informasjonen du trenger for å gjøre det meste av årets festival, i tillegg til artikler, intervju og annet spennende innhold som gjør ventetiden frem mot oktober liiiitt kortere.

Bli festival-klar med vårt utvalg av OSF-godsaker — perfekte for strikkere, heklere og andre fiber-entusiaster. Meld deg på vårt nyhetsbrev under for å holde deg oppdatert.
 

Pop Up Shop
Pop Up Shop’en er også den perfekte anledningen til å få med seg garn fra lokale uavhengige garnfargere, samt større norske produsenter — og du kan kjøpe garnet til årets 3 offisielle strikkemønstre. Pop Up Shop selgerne blir annonsert snart. Meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Instagram for å vite det nyeste først.
 

Underholdning & Forfriskninger
Det står ikke *kun* strikking på agendaen, og vi har planlagt en helaften med god underholdning, mat og drikke!


Om Oslo Strikkefestival
Oslo Strikkefestival er mer enn din typiske strikkefestival! Det er en hel helg med fantastiske fibre, gode venner, fine øyeblikk og masse mykt garn!

Kjøp deg noen godbiter i vår markedsplass, lær deg nye ferdigheter på et kurs, strikk deg gjennom en live podcast, en ullete filmvisning, eller slapp av med en (eller flere!) kopper kaffe med resten av gjengen i vår strikkesalong.

 

Navn *
Navn