Garn med mening — Ann Helen Skaug

 

I dette foredraget vil jeg fortelle om Garnsurr, som er et sosialt entreprenørskap som farger garn som integreringsprosjekt i Numedal. Vår visjon er at innvandrerkvinner kan være i bresjen for et fargerikt fellesskap, fordi varmende ull kan bygge bruer, og skape felles identiteter mellom innflyttere og innbyggere i dalen vår. Du vil få høre om hvordan ideen oppsto, hvordan prosjektet har blitt realisert, og hvordan vår daglige surring med garn fortoner seg i samspillet mellom norsk, somali og tigrinja.

Tid: Lørdag 12.15–13.00
Språk: Norsk
Pris: Kr. 70,- 

→ Kjøp billetter

 

Om foredragsholderen:

Ann Helen er 54 år, og bor på en gammel gård med geiter i den vesle bygda Nore i Numedal. Hun er livsvarig rammet av husflidskjærlighet, men er også lektor i norsk med master i digital kommunikasjon og kultur.

@garnsurr / Facebook: Garnsurr.no / Ravelry: annhelens / garnsurr.no


 

Oslo Strikkefestival