Lær deg å temme håndfarget garn — Ninapetrina

Har du følelsen av at håndfarget garnet ser fantastisk ut på hespet, og når du skal strikke av det så blir det bare en kaotisk miks av farger? Jeg er en garnfarger over 5 års erfaring med å farge garn for hånd. Som mønstermekker har jeg fått god erfaring med å lage mønster som tar hensyn til og utnytter særpreget til håndfarget garnet, som f.eks nordlyslua. Jeg har samlet maaange tips og triks for deg, enten du er en strikker, designer eller garnfarger som vil knekke koden med å strikke med håndfarget garn.

Kom på foredraget og finn ut mer om hvilket resultat ulike typer håndfarget garn kan gi, hvilke hensyn man må ta og hvilke muligheter garnet gir. I forbindelse med foredraget vil det også være mulig å kjøpe et hefte jeg har satt sammen med all informasjon om dette temaet.

Tid: Lørdag 13:00—13:45
Språk: Norsk
Pris: Kr. 70,- 

→ Kjøp billetter

 

Om foredragsholderen:

Nina Figenschau er dama bak ninapetrina.no. Nina er en strikker, garnfarger, mønstermekker, biolog og småbarnsmamma.

@ninapetrina.no / Facebook: ninapetrinagarn / Ravelry: ninapetrina / ninapetrina.no

Oslo Strikkefestival