Introkurs i plantefarging - Eva Lutnæs

 
 

Dette er et fargestunt! I løpet av økta samarbeider du med andre på kurset om å lage et lite fargebibliotek med garnprøver som du kan ta med deg hjem. Du lærer grunnteknikker trinn for trinn slik at du selv kan skape vakre og varige farger på egne strikkeplagg. I grytene kommer det til å ligge fargeemner som røtter, sopp, blomster, blader og lav. Turen i skogen og fjellet for en ny opplevelse – fra nå vil du være på jakt etter naturens fargeskatter. 

Tid: Lørdag 10.00—12.00 Lørdag 14.30—16.30
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 12
Pris: Kr. 400,-
Ta med: Alt er inkludert. 

→ Kjøp billetter!

 
Eva Lutnæs.jpg

Om instruktøren:

Eva har gått i sin mormors fotspor og farget garn med mormor hele sitt liv. Hennes erfaringer gjennom 40 år har vært utgangspunktet for å skrive en praktisk håndbok, Plantefarging: Farg gang med vekster fra naturen . Lutnæs arbeider som lektor i kunst og håndverk og forsker i kunst- og designdidak- tikk ved HiOA.

Facebook: Plantefarging