Lær å veve mer! - Gunn Kristin Halvorsen

 

Veveworkshop for de som alt kan veve, men ønsker å veve mer. Som deltager vil du lære nye måter du kan veve på utover den grunnleggende over-under vevingen. Det blir veveteknikker til vevedetaljer som bobleknuter og vevetips til å motivere veveren videre på veien! 

Tid: Lørdag 14.30—16.30
Språk: Norsk
Nivå: Viderekommen
Klassestørrelse: 20
Pris: Kr. 450,- (Kr. 250,- om du tar med even vev)
Ta med: Egen vev, ellers er alt inkludert. Vev kan kjøpes. 

→ Kjøp billetter her!

 
GunnKristin

Om instruktøren:

Gunn Kristin Halvorsen har en mastergrad i psykologi og veveblod fra Telemark. Hun er en selvlært vever som deler egne verk, veveteknikk og vevetips for å vekke vevegisten hos flest mulig gjennom Instagram. Og som er opptatt av veving som hverdagsterapi.

@scandinavianweaving