Ryaknutar och några stygn - Magasin Duett

 
 

Ryaknutar behöver inte bara innebära bonader och mattor, tekniken kan användas till så mycket mer. Att knyta rya och brodera är två härligt långsamma tekniker som ger utrymme för massor av kreativa tankar och nya idéer. Under workshopen går vi igenom tekniken med ryak- nutar och lägger till lite stygn. Vi provar oss fram med olika material och nya användning-sområden och förhoppningsvis hinner ni färdigställa något litet alster. 

Tid: Lørdag 14.30—16.30
Språk: Svensk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 15
Pris: Kr. 350,-
Ta med: Saks, alt annet er inkludert. 

→ Kjøp billetter her!

 
Petra Orrbeck.jpg

Om instruktøren:

Jag heter Petra Orrbeck och driver sedan några år tillbaka webbutiken Magasin Duett med fokus på garn.

@magasinduettmagasinduett.se