Hvordan bryte regler og ikke følge oppskrifter - Marthe & Marthe

 
 

På kurset lærer du litt om hvordan du kan endre oppskrifter så du får plagg du vil ha og teknikker som hjelper deg å gjøre det. Vi viser hvordan du kan lage “oppskrifter” selv, eller strikke etter innfallsmetoden. Vi snakker også litt om hvordan man kan fikse på ting som har gått galt.

Tid: Lørdag 12.15—14.15
Språk: Norsk
Nivå: Viderekommen
Klassestørrelse: 12
Pris: Kr. 450,-
Ta med: Et halveller helferdig plagg du er misfornøyd med, ikke blir som du hadde tenkt, eller en idé du ikke vet hvordan du skal sette ut i livet. Vi prøver å finne en løsning! Ta også med relevant garn og pinner. 

→ Kjøp billetter her!

 
Marthe og Marthe.jpg

Om instruktørene:

Marthe og Marthe elsker å prate, elsker å strikke og enda bedre: elsker å prate om å strikke! Derfor har vi laget en podcast om strikking. Der snakker vi om teknikker, oppskrifter of garn - og mye tant og fjas.

martheogmarthe.com