Fiber Workshop - Nina Alsborn

 
 

I denne fiber-workshopen får du mulighet til å bli bedre kjent med Telspinn, det ene Mohair spinneriet i Norge. Du lærer mer om spinneprosessen i ett minimill og får mulighet til å se nærmere på ulike fibertyper. Du kan se og kjenne på noen av de norsk sauerasene, alpakka, ulike Mohair kvaliteter samt andre eksotiske fiber Telespinn spinner. Workshopens andre del er basert på en blindtesting, der du sammen med din gruppe får ta i bruk det du lært og prøve deg på å kvalifisere ulike fiber. 

Tid: Lørdag 14.30—16.30 Søndag 12.15—14.15
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 12
Pris: Kr. 360,-
Ta med: Godt humør og en stor interesse for fiber. 

→ Kjøp billetter!

 

Om instruktøren:

Nina en stor og iherdig fibernørd, opprineldig fra Malmö i Skåne, Sverige, jobbet på Telespinn i 2 år der hun var ansvarlig for den daglige driften i spinneriet. Tok i 2016 Tekstil og materiallära på Högskolan i Borås. Strikker så ofte hun bare klarer!

@yernforyarn