Garnfargekurs - Ninapetrina

 
 

Kursdeltakerne vil få en innføring i hvordan man kan farge garn selv ved hjelp av matfarger som også er syrefarger. Nina står og viser dere steg for steg hvordan man farger garn. Deltakerne har ikke en egen gryte, men alle skal få sjansen til å prøve seg oppi Ninas gryte. Vi skal farge semisolid, flerfarget med korte fargeskift, flerfarget med lange fargeskift og spettete garn. Inkludert i kursavgiften er Ninas e-bok “Lær å farge med matfarger” (verdi 375,-). 

Tid: Søndag 12.15—14.15
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 20
Pris: Kr. 450,-
Ta med: Ingen materialer behøves. Ta gjerne med eget garn vi kan farge på hvis dere vil ha en suvernir fra kurset. Ull, alpakka, silke eller andre dyrefibre fra dyreriket kan farges, superwash eller ikke. Det ferdige garneter vått, så ta med deg noe å oppbevare det i. 

→ Kjøp billetter her!

 

Om instruktøren:

Nina er en strikker, garnfarger, mønstermekker, biolog og småbarnsmamma.

@ninapetrina.no / Facebook: ninapetrinagarn / Ravelry: ninapetrina / ninapetrina.no