Moderne koftestrikk - Wiola

 
 

Dette kurset vil gi deg inspirasjon og lyst til å lage ditt eget koftedesign. Her forteller Kristin Wiola om hvordan hun jobber frem nye design, om teknikker og valg av utradisjonelle fargesam-mensetninger. Dette er et kurs for deg som syns det er gøy med farger og koftestrikk.

Tid: Søndag 12.15 - 14.15
Språk: Norsk
Nivå: Viderekommen
Klassestørrelse: 20
Pris: Kr. 350,-
Ta med: 4–5 farger i samme kvalitet og garn. Tykkelse på pinner velger deltageren selv. 

→ Kjøp billetter her!

 

Om instruktøren:

Kristin Wiola Ødegård har skrevet 4 strikkebøker, Strikk med raske pinner, To raske pinner, Lek med tradisjoner og Wiolastrikk som kom ut i januar 2017. Hun er kjent for å bruke utradisjonelle farger i sine design og er nok mest kjent for “Wiolakofta”.

@kristinwiola / Ravelry: kwiola / Facebook: Wiolastrikk