Ovenfra og ned: Raglanøkning - Strikkezilla Design

 
 

Hvorfor i all verden vil man strikke en genser ovenfra og ned? Vel, i hovedsak fordi det er helt genialt! Du kan tilpasse strikkingen helt, så ermer og bol og bærestykke blir akkurat så lange som du ønsker, og med det viktigste unnagjort først går du aldri tom for garn. Kanskje skal du ha t-skjorte? Bolero? Frakk? Kjole? Bestem deg underveis! Vi ser på forskjellige øketeknikker og mønster, samt hvordan ermene settes tilside, og plukkes opp.

Tid: Lørdag 14.30—16.30
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 8
Pris: Kr. 350,-
Ta med: Garn og rundpinner som passer sammen, gjerne litt tykt. 

→ Kjøp billetter her!

 

Om instruktøren:

Tina Hauglund, bedre kjent som Strikkezilla i instastrikkeverden. Jobber med garn på heltid som strikkedesigner og garndronning hos Fru Kvist, Oslo. Har gitt ut tre strikkebøker, 60+ oppskrifter, en ulltulle, strikkenett og en YouTube-kanal med strikkekurs. Alt som er garn og gøy!

@strikkezilla / Facebook: Strikkezilla / Ravelry: Strikkezilla / strikkezilla.no