Introduksjon til flerfargestrikk - Strikkezilla

 
 

Lær alle de gode triksene for å få flerfarget strikk pent. Hva er dominant farge? Hvor langt er et sprang? Hvordan tvinne tråden? Hvordan leses et diagram og hvorfor er damp din beste venn, er alle spørsmål som du slipper å lure på lengre!

Tid: Søndag 14.30—16.30
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 12
Pris: Kr. 250,-
Ta med: Strikketøy med to farger. 

→ Kjøp billetter her!

 

Om instruktøren:

Tina Hauglund, bedre kjent som Strikkezilla i instastrikkeverden. Jobber med garn på heltid som strikkedesigner og garndronning hos Fru Kvist, Oslo. Har gitt ut tre strikkebøker, 60+ oppskrifter, en ulltulle, strikkenett og en YouTube-kanal med strikkekurs. Alt som er garn og gøy!

@strikkezilla / Facebook: Strikkezilla / Ravelry: Strikkezilla / strikkezilla.no