Klipp i Strikk - Strikkezilla

 
 

Syns du det er skummelt å klippe i strikketøy? Ingenting er skummelt når du kan det, og jeg vil lære deg hvorfor det går bra! Introduksjon til hvordan forskjellige garntyper oppfører seg når det klippes i, og måter å forsterke sårkanten på - både med og uten symaskin. Så klipper vi likegreit uten forsterkning til sist!

Tid: Lørdag 10.00—12.00
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 8
Pris: Kr. 300,-
Ta med: En ferdigstrikket prøve i saueull (ikke superwash) minimum 10x10 cm, heklekrok i ca samme størrelse som jakken er strikket i, og saks. 

→ Kjøp billetter her!

 

Om instruktøren:

Tina Hauglund, bedre kjent som Strikkezilla i instastrikkeverden. Jobber med garn på heltid som strikkedesigner og garndronning hos Fru Kvist, Oslo. Har gitt ut tre strikkebøker, 60+ oppskrifter, en ulltulle, strikkenett og en YouTube-kanal med strikkekurs. Alt som er garn og gøy!

@strikkezilla / Facebook: Strikkezilla / Ravelry: Strikkezilla / strikkezilla.no