Strikkekurs for barn og voksne - Superstrikk

 
Supertstrikk Profil pic2.jpg
 

Vil du gjerne lære barnet ditt å strikke men strever med å finne riktig oppskrift å begynne med, eller vil barnet ditt finne på egne oppskrifter uten at du vet hvor du skal begynne? Da er dette workshopen for deg. i kan vise deg hvordan du på en enkel måte konstruerer grunnleggende oppskrifter sammen med barnet ditt, slik at de kan få strikke noe de har designet selv. Vi lærer i tillegg bort enkle strikketeknikker som både foreldre og barn kan ha glede av. Dette passer for motiverte barn og voksne fra ca 7 år.

Tid: Lørdag 12.15—14.15
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 16 (8 barn og 8 voksne) 
Pris: Kr. 450,-
Ta med: Tre ulike garnfarger og pinner som passer til garnet. 

→ Kjøp billetter her!

 
Supertstrikk ProfilePic1.jpg

Om instruktørene:

Sara Berge Langvik er arkeolog og skrev boken Superstrikk. Jenny Keller er lærer og skrev bøkene Superstrikk og Strikk i Strid.

@pollywantsanothercracker / @vrangimaska