Tekstiltrykk - Unni Strand

 
 

Du vil få en kort innføring i ulike trykketeknikker, tekstilfarger og utstyr. Du vil selv få prøve enkelt tekstiltrykk med papirstensil. Dette er ikke silketrykk med fotoemulsjon, men en enklere variant som du kan gjøre hjemme med lite utstyr.

Tid: Søndag 14.30—16.30
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 16
Pris: Kr. 400,-
Ta med: Ta gjerne med en enkel tegning du kan bruke som utgangspunkt for trykk. Ta med filler til å vaske/tørke maling med. En utslitt t-skjorte eller lignende. Det blir mulighet for å kjøpe med seg en utstyrspakke til hjemmebruk, pris ca 450,- 

→ Kjøp billetter her!

 
Unni Strand.jpg

Om instruktøren:

Unni har undervist i formgiv- ingsfag i videregående skole i 18 år, har jobbet med miljøvennlig silketrykk på tekstil i 9 år.

@unni_strand / unnistrand.no