Planlegg genser i nålbinding – Aina Løkken

 
Kurs Konstuksjon av nålbundet plagg.jpg
 

På dette kurset ser vi på hvordan du kan konstruere din egen genser i nålbinding. Det er veldig få oppskrifter å finne, så da lager du heller din egen. Vi ser på hvordan du kan dekode en hekleoppskrift og gjøre det om til nålbinding, og vi ser på hvordan du kan lage dine egen oppskrift fra grunnen av.

Hvis det blir tid så ser vi også på flere plagg, som sokker, votter, tøfler og luer. Dette kurset er for deg som allerede kan nålbinding eller for deg som ønsker å lære dette - men det er ikke opplæring i hvordan nålbinde. Du kan også bruke kunnskapen du får med deg i denne workshop'en til å lage egne hekleoppskrifter også.

Tid: Søndag 12.00—14.00
Språk: Norsk
Nivå: Viderekommen
Klassestørrelse: 20
Pris: Kr. 750,-

→ Kjøp billett her fra 22. juni, 10.00

 
Aina - Aina Løkken.jpg

Om instruktøren:

Aina Løkken håndfarger garn under navnet The Happy Little Dye Pot. Hun er lidenskapelig opptatt av garn og farger, og å finne ulike måter å bruke disse på.

@TheHappyLittleDyePot