Klippe, klippe, klippe – Ingun Grimstad Klepp

 
Ingun_klippe.jpg
 

Klipp, klippe, klippe, endring av gamle og nye strikkeplagg med og uten saks. Ta med havarerte strikketøy, strikkeplagg med figurproblemer eller noe annet du ikke bruker av en annen grunn.

På kurset viser Ingun hvordan plaggene kan komme i fasong så de passer kroppen, smaken og livet. Med riktig vask sammen med overstrekking av plaggene kan mye reddes, om ikke dette er nok tar vi frem saksen.

Det blir egen klippeterapi for alle med klippeskrekk, og gode ideer til hvordan endringer og monteringer kan gjøres enkelt og pent (nok) ved bruk av symaskin, hekling eller håndsøm. Oppklippet strikk vil strikkes og hekles til nye produkter – så her går ingenting til spille.

Tid: Lørdag 09:00—11:00
Språk: Norsk
Nivå: Begynner
Klassestørrelse: 20
Pris: Kr. 650,-

→ Kjøp billett her fra 22. juni, 10.00

 

Om instruktøren:

Ingun Grimstad Klepp er seniorforsker Forbrukerforskningsinstituttet SIFO, som nå er del av OsloMet. Innen klær, klesvask, ull, strikking og mye mer er Ingun vårt nasjonale orakel, med saklig iver og overaskende løsninger deler hun varmt av sin kunnskap. Hun er medforfatter av bøkene Ren ull (Aschehoug), Strikk med norsk ull (Vormedal Forlag) og Norsk strikkehistorie (Vormedal Forlag), og ikke minst den rykende ferske boken Lettstelt - rene klær med lite arbeid og miljøbelastning (Solum Bokvennen).