6 ulike måter å legge opp på – Wenche Roald

 
6 ulike opplegg1.JPG
 

Det finnes mange ulike oppleggsmåter i strikking – vi tar for oss seks av disse. De utvalgte metodene har ulike egenskaper: Noen er sterke, andre er elastiske og et par av dem er dekorative – den ene egenskapen utelukker nødvendigvis ikke de andre. Vi går gjennom de forskjellige metodene og strikker små prøvelapper.


Tid: Søndag 09.00–11.00
Språk: Norsk
Nivå: Nybegynner
Klassestørrelse: 10
Pris: Kr. 650,-
Ta med: Garn som er godt å strikke med som har en løpelenge på ca. 100-120 m per 50 g. Det holder med ett nøste á 50 g. Det er ikke så viktig hvilken farge du velger, siden vi strikker prøvelapper, men det er lurt å ikke velge for mørkt garn. Du vil også trenge passende pinner til garnet: F.eks. 3 eller 3,5 mm. Siden vi strikker små prøvelapper, som strikkes frem og tilbake, kan du bruke alt fra strømpeinner, rundpinne eller korte parpinner. Det er alltid lurt med en penn—kan hende du vil notere noe.

→ Kjøp billett her
fra 22. juni, 10.00

 
WencheRoald.JPG

Om instruktøren:

Wenche Roald er en dedikert strikker, strikkedesigner og forfatter av boken Inspirerende norske strikkemønstre, som bygger på mønstrene som Annichen Sibbern Bøhn samlet inn til den ikoniske boken Norske strikkemønstre fra 1929. Wenche brenner for at strikkekunnskapen fortsatt skal ha en betydende plass i vår kultur og at den forblir en del av vår kulturarv. Hun er også en del av Vottelauget som har utgitt boken Eventyrvotter.

@wroald