Lær å temme flerfarget garn – Nina Figenschau, Ninapetrina

 
Workshop_NinaFigenschau_1 - Ninapetrina.no Nettbutikk.jpg
 

Syns du flerfarget garn kan være en utfordring? Pent på hespet, men uforutsigbart hvordan det ser ut i strikketøyet? Målet med dette kurset er at du vil kunne selv vurdere hvilket garn som passer til hvilke prosjekter. På dette kurset kan du lære deg å se forskjell på mange ulike typer flerfarget garn, og vite som er mulig å få til med de ulike variantene. Vi ser på hvordan fargene er fordelt i hespet, og hvordan ulike strikkestiler påvirker hvordan resultatet blir. Vi skal strikke prøvelapper for å undersøke hvordan fargene oppfører seg. Og vi skal lære hvordan man kan oppnå (eller unngå) fargedammer (colour pooling) i strikketøyet. Etter dette kurset vet jeg du kommer til å se på flerfarget garn med et helt nytt blikk!

Tid: Søndag 10.00—13.00
Språk: Norsk
Nivå: Passer for alle, nybegynner som ekspert
Klassestørrelse: 25
Pris: Kr. 750,-
Ta med: Strikkepinner (ca 3,0 - 3,5 mm, enten liten rundpinne eller strømpepinner) for å strikke prøvelapper med, og eventuelt flerfarget garn som du har lyst til at vi skal se nærmere på i løpet av kurset (ikke obligatorisk).
Nina tar med håndfarget garn som vi skal strikke prøvelapper av. Kursdeltakerne får 2-3 mininøster hver, som de får beholde. Dette er inkludert i kursavgiften.

→ Kjøp billett her fra 22. juni, 10.00

 
IMG_20190524_202441_649.jpg

Om instruktøren:

Nina Figenschau også kjent som NinaPetrina, og det er hun som står bak sine kjente garnfagrer og vakre gradienter. Sammen med garnfarging, lager hun også flotte strikkeoppskrifter. Hun er bosatt i Bodø, er biolog av utdannelse, og småbarnsmamma ved siden av sin store lille bedrift.

@ninapetrina.noninapetrina.no